YILDIZLARI TOPLUYORUM PROJEMİZ KAPSAMINDA ARALIK AYI YILDIZLARINI TOPLAYAN MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANIMIZ OLDU.

Onur Kurulu-Rehberlik Servisi iş birliği ile  yürüttüğümüz YILDIZLARI TOPLUYORUM projemiz kapsamında Aralık ayı YILDIZLARINI TOPLAYAN  Muhasebe ve Finansman Alanımız oldu.

Proje kapsamında tüm öğrencilerimizin aylık devamsızlık durumları, okul proje sistemine öğretmenler tarafından girilen davranışları ve disiplin kayıtları, dikkate alınarak elemelerin yapıldığı yarışmada, bu ayın değerlendirilmesi zorlu geçti.

Yarışmanın başından beri yakın puanlarla birbirini takip eden bölümlerimizden Muhasebe ve finansman alanımız son anda diğer bölümler ile ufak ara fark oluşturarak Aralık ayı birincisi olmayı hak etti. Ayın birincisi olan öğrencilerimiz, okula 1 gün serbest kıyafet ile gelme, okul konferans salonunda uygulanacak olan sinema izleme  ve eğlence etkinliğine katılma ödülünü kazanmış oldular.

Okul müdürümüz Volkan BALCI Öğrencilerimizi tebrik edip başarılarının sürekliliğini dilerken, bölüm öğretmenlerimize ve organizasyonda emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

Yayın: 09.01.2024 - Güncelleme: 09.01.2024 11:16 - Görüntülenme: 116