Mrt

Ben Her Yerde Varım Projesi kapsamında kullanıcalak evraklar aşağıdadır.

Mrt

29 mart 2024 cuma gunu saat 10.00'da SEHİT SAMET USLU İMAM HATİP LİSESİ konferans salonunda İSG sektör ve işletme temsilcisi toplantısı yapılacaktır. Toplantıya katılımınız hususunu rica ederim. Akçaabat Mesleki Ve Teknik Anadolu lisesi

Şbt

Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında sınıf öğretmenleri ve kulüp danılman öğretmenlerinin yapacakları iş ve işlemlerde kullanılacak evraklar

Şbt

Ock

‼️ÖNEMLİ

Beklemeli durumda olan öğrenciler dilekçe verdikleri takdirde sınava gireceklerdir. Listede adı olduğu halde beklemeli durumda olup dilekçe varmeyen öğrenci sınava giremeyecek ve o sınavda başka öğrenci yoksa sınav açılmayacaktır. Beklemeli konumda olan öğrencilerin dilekçe verme son günü 26 Ocak CUMA günüdür.

Ock

Mesleki Açık Öğretim Lisesi 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 2. dönemi ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri başlamıştır.

İlk Kayıt Tarihleri:

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 1. döneminde örgün ortaöğretim kurumlarında aktif kaydı olmayan öğrenciler ile e-Okul Sisteminde kaydı olmayan öğrenciler için ilk kayıt işlemleri 4 Ocak 2024 tarihinde başlayacak olup 22 Ocak 2024 tarihi mesai bitiminde sona erecektir.

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 1. döneminde örgün ortaöğretim kurumlarında aktif kaydı olan öğrencilerden 2023/30 Nolu Genelge kapsamında örgün ortaöğretim kurumlarından açık öğretim liselerine geçiş şartlarını taşıyanlar için ilk kayıt işlemleri 31 Ocak 2024 tarihinde başlayacak olup 5 Şubat 2024 tarihi mesai bitiminde sona erecektir.

Kayıt Yenileme Tarihleri:

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 1.döneminde kayıt yenilememiş, öğrencilik durumu "Donuk" veya "Silik" olan öğrenciler için kayıt yenileme işlemleri 4 Ocak 2024 tarihinde başlayacak olup 5 Şubat 2024 tarihi mesai bitiminde sona erecektir.

Açık öğretim okulları 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 1.döneminde kayıt yenilemiş, öğrencilik durumu "Aktif" olan öğrenciler için kayıt yenileme işlemleri 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 1.dönem sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından 24 Ocak 2024 tarihinde başlayacak olup 5 Şubat 2024 tarihi mesai bitiminde sona erecektir.

Ara

9.SINIF ORTAK SINAV KONU DAĞILIMLARI AÇIKLANDI..

9. Sınıf Türk dili ve edebiyatı ile matematik dersleri için 27 Aralık 2023 Çarşamba günü ülke genelinde ortak sınavyapılması daha önce ilan edilmişdi.

Sınavların kapsam geçerliğinin artırılması ve öğrencilerin sınavlara daha bilinçli hazırlanması için hangi konu/kazanımdan kaç soru sorulacağını gösteren konu soru dağılım tabloları hazırlanmıştır.

Ara

12 Aralık Salı günü saat 15:30 da okulumuzda öğrencilerimizin durumunu görüşmek üzere veli toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimizi bekleriz

Kas

2023-20204 Eğitim- Öğretim yılı okul aile birliği genel kurul toplantısı 31/10/2023 Salı günü yapıldı. Toplantıda 2023-2024 Eğitim - Öğretim yılı okul alie birliği tahmini bütçesi aşağıdaki gibi oluşturulmuştur.

Kas