T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / AKÇAABAT - Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

ADIM ADIM MESLEĞE PROJESİ” KAPSAMINDA PROTOKOL İMZALANDI

“ADIM ADIM MESLEĞE PROJESİ” KAPSAMINDA PROTOKOL İMZALANDI 

 

Okulumuz öğrencilerinin, sanayinin yoğun olduğu illerde meslekleri hakkında ilk elden gözlem yapmalarını sağlamak, meslek alanlarındaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek gelişim ve işleyiş süreçleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla Akçaabat Kaymakamlığı’nın koordinasyonunda Akçaabat Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Akçaabatlılar Vakfı, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu ve okulumuz Akçaabat MTAL arasında 24 Ocak 2024 Çarşamba günü Akçaabat Kaymakamlığında düzenlenen törenle işbirliği protokolü imzalandı. Törene Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta, Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut adına Başkan Yardımcısı Aydın Hurmacı, Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kalaycı ve Okul Müdürümüz Volkan Balcı katıldı. 

 

Akçaabat Kaymakamı Sn. Ramazan Kurtyemez açılış konuşmasını yaptı. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Usta ve Okul Müdürümüz Volkan Balcı protokol hakkında bilgilendirme gerçekleştirdiler. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim böyle bir protokolün gerçekleştirilmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek projenin yürütülmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. 

 

İmzalanan protokol ile “Adım Adım Mesleğe Projesi” kapsamında Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Makine ve Tasarım Teknolojisi alanında öğrenim gören 16 öğrenci Konya; Moda Tasarım Teknolojileri Alanında öğrenim gören 16 öğrenci Bursa illerinde mesleki geziler gerçekleştirerek işbaşı gözlem yapma imkanına sahip olacaklar. 

 

İmza töreni sonunda Okul Müdürümüz Volkan Balcı tüm paydaşların projeye yapacakları katkılardan dolayı teşekkür etti.

24-01-202424-01-202424-01-202424-01-202424-01-202424-01-202424-01-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 24.01.2024 - Güncelleme: 24.01.2024 14:32 - Görüntülenme: 174
  Beğen | 44  kişi beğendi