OKULUMUZDAN KIZILAY AKÇAABAT ŞUBE BAŞKANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Okul müdürümüz Volkan BALCI eşliğinde Müdür başyardımcımız Ercan DURAK ve okulumuzu Temsilen Elektrik alan şefi Havva KOÇAK, Kızılay Akçaabat ilçe şube başkanı olarak göreve başlayan Saadettin BALCI beye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Ziyarette Türk Kızılay Akçaabat Şubesinin faaliyetleri ve uygulamaları hakkında bilgi verilirken iki kurum arasında birlikte yapılabilecek faaliyetlere de değinildi.

Başkan Saadettin BALCI ve Okul Müdürümüz Volkan BALCI, ileriye dönük ortak projeler yapılması konusunda fikir birliğine vardılar.

Müdürümüz Volkan BALCI, Kızılay kollarının, ortak projelerle daha faydalı ve eğitici bir düzeye çıkabileceğini, yapmış oldukları bu tür projelerle, ülkemizi emanet edeceğimiz yeni nesillerimize merhamet ve yardımlaşmanın önemini aşılamış olacaklarını ifade etti.

Kızılay şubesi yeni başkanı Sadettin BALCI beye hayırlı olsun diyor yeni görevinde başarılar diliyoruz.

26-09-2023

Yayın: 25.09.2023 - Güncelleme: 26.09.2023 00:03 - Görüntülenme: 137